Insinöörit seilaa Seiliin 25 ja 26.5.2024

Saaristomeren tutkimuskeskus Seilissä

Sukellustukialus Tavi lähtee Aurajoesta Tiilentekijänkadun päästä kohti Seiliä Lauantai ja sunnuntaiaamuina 25. ja 26.5 klo 9:00. Matkan aikana on tarjolla pikkusuolaista kahvin ja teen kera. Parin tunnin merimatkan jälkeen rantaudumme Seiliin, missä  osallistumme opastetulle 1,5h kestävälle kiertokävelylle. Käymme tutustumassa mm. vanhan mielisairaalan entisöityyn potilashuoneeseen ja saaren kirkkoon ja sen hautausmaahan. Kiertokävelyn päätteeksi meille on tarjolla monipuolinen lounasbuffet Seilin päärakennuksen ravintolassa klo 13:00.

Lounaan jälkeen palaamme takaisin Postilaiturille ja Taville, joka kuljettaa meidät takaisin Turkuun. Jos emme ehdi poistua saarelta klo 14:00 mennessä, odotamme että yhteysalus Östern vierailee laiturissa 14:20 ja sen jälkeen Tavi poimii meidät kyytiin samalta laiturilta. Paluumatkallakin on tarjolla Kahvia ja teetä. Takaisin Aurajoessa olemme noin kahden ja puolen tunnin merimatkan jälkeen. 16:30...17:00

Matkalle ovat tervetulleita kaikki Lounaissuomen insinöörien jäsenyhdistysten jäsenet yhden seuralaisensa kanssa (Seuralainen antaa insinöörinsä jäsennumeron). Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Ilmoittautuminen Holvin  Tuikekaupan kautta 


Lisätiedot: teppo.ilmanen@gmail.com