Tervetuloa mukaan Tuiken toimintaan!

Turun Insinööri TUIKE ry on Lounais-Suomen Alueen Insinöörit LOUSI ry:n suurin jäsenyhdistys. Tuiken jäsenistöön kuuluvat Insinööriliiton alle järjestäytyneet insinöörit Turusta ja sen lähikunnista.

Aivan kaikki alueen insinöörit eivät kuitenkaan ole jäseniämme.  Sähköinsinööreillä on oma yhdistyksensä Turun Alueen Sähköinsinöörit ry. Lisätietoa LOUSI:n jäsenyhdistyksistä löytyy LOUSI:n sivuilta www.lousi.fi.

Turun Insinöörit TUIKE ry:n jäseneksi pääsee Turussa tai sen lähikunnissa asuva insinööri liittymällä Insinööriliittoon (www.ilry.fi) ja ilmoittamalla halukkuutensa liittyä Turun Insinöörit TUIKE ry:n jäseneksi. Tuiken jäsen ei voi kuulua samanaikaisesti muihin ala-/työpaikkakohtaisista LOUSI ry:n jäsenyhdistyksistä.

Rekisteriseloste: Tuiken jäsenet kuluvat jäsenjärjestön kautta Insinööriliittoon ja jäsenrekisterin ylläpidosta sekä tietosuojasta vastaa Insinööriliitto ry. Voit tutustua Insinööriliiton jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen osoitteessa www.ilry.fi/seloste. Jäsen voi tarkastella ja päivittää omia tietojaan Insinööriliiton jäsensivujen kautta.