Cabaret musikaali

Kit Kat Club avautuu uudestaan! Willkommen, rakas yleisö. 

Turun Kaupunginteatterin päänäyttämö muuttuu taas tiivistunnelmaiseksi klubiksi, jossa hiki ja juomat virtaavat ja juhla tuntuu loputtomalta:
Cabaretin päähenkilö, kirjailija Clifford Bradshaw on kuin unissakävelijä Berliinissä, jonka asukkaat hakevat sodan jälkeen lämpöä toisistaan. Vuonna 1931 yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä – tai kuka haluaa. Kit Kat Clubin sykkeessä Clifford tapaa Sally Bowlesin, kabareen kirkkaimman tähden. Hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun uuden sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Lähde Turun Insinöörien kanssa kokeamaan tämä musikaali elämys.

Esitys on avec, osallistumismaksu 20 € / hlö. Hinta sisältää pääsylipun parvelta ja väliajalla kahvi / tee + mangoleivos (Vegaaninen, maidoton, gluteeniton) + konjakki. Ilmoittautuessa kirjoita avekin jäsennumero kenttään maininta avec. Ilmoitaudu mukaan tästä tai alla olevasta Holvi kaupan ikkunasta.

Huom. ilmoittautuminen on sitova eli rahoja ei palauteta muutostilanteessa.


Kit Kat Club lämpiössä! (K18)

Kit Kat Clubin tunnelma levittäytyy myös teatterin lämpiöön Cabaret’n iltanäytöksen jälkeen. Klubi on K18, ja niille on vapaa pääsy, vaikka ei olisi lippua esitykseen. Tule omana itsenäsi – tai kenenä haluat! Eli esityksen jälkeen on madollista jatkaa iltaa mukavassa tunnelmassa.


Terveisin tilausuudestavastaava
Olli Haaslahti
olli@haaslahti.fi