English Hell's Kitchen Ilta Insinööreille

English Hell's Ilta Insinööreille

Tv kokki Englannista ja Irlannista järjestää illan otsikolla:

Fine Dining - edustava insinööri illallisen tarjoajana!

Torstaina 13.4.2023 kello 18, Villa Irene Palace, Sakontie 85, Paattinen

Richy kertoo:

"Olen työskennellyt 30 vuotta pääkokkina viiden tähden ravintoloissa ympäri Britanniaa. Irlannissa pyöritin omaa palkittua ravintolaani ja kuusi vuotta vedin Irlannin tv-kanavalla omaa kokkiohjelmaa. Lontoossa työskentelin Tony Blairin kokkina. Vastasin tarjoiluista hänen toimistollaan Downing Streetillä. Yleensä järjestin työpalavereihin notkuvan buffetpöydän, mutta kahvipöytään pääministeri toivoi usein jotakin yksinkertaista, kuten meheviä voileipiä. Kasvokkain tapasimme harvoin, yleensä paiskin alaisteni kanssa pitkää päivää keittiössä."

Hell's Kitchen keittiökokemus

Nauti hauskasta illasta, jossa osallistut aterioiden valmistukseen, ruoanlaittoon ja tarjoiluun. Kokkimme Richy Wirahsawmy varmistaa, että kukin insinööri saa täydellisen Hell's Kitchen - kokemuksen.

Henkilökunta auttaa hauskoilla tietokilpailuilla, sokkomakutesteillä ja peleillä koko illan ajan. Tämä on loistava tiiminrakennustapahtuma, joka on myös ikimuistoinen ilta.

Haluatko päivittää ruoanlaittotaitoja? Haluatko oppia valmistamaan täydellisiä herkkupaloja? Oletko aina halunnut oppia valmistamaan hummeria?

Viininmaistelu

Niin ikään opit illan aikana ymmärtämään viinejä, yhdistämään niitä erilaisten ruokien kanssa ja erottamaan huippuviinit kyykkyviineistä.

Ruoka

Pyrimme palvelemaan vieraitamme parhailla paikallisesti tuotetuilla tuotteilla ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin. Kyse ei ole vain ruoasta tai palvelusta erikseen, vaan koko paketista. Villa Irenen tiimi ja Richy ovat omistautuneet tuottamaan ruokailuelämyksen, jossa vieraat tuntevat olonsa rentoutuneeksi ja iloiseksi ja saavat tuoretta ruokaa, joka on valmistettu erittäin korkeatasoisesti.

Jäsen voi ottaa mukaan myös avecin.

Mukaan mahtuu 20 henkilöä ja hinta 60 €/ hlö

Ilmoittaudu ja maksa: https://holvi.com/shop/Tuikekauppa/product/790653a016827b34367c53c950d20392/

Huom. Ilmoittautumismaksu on sitova eli rahoja ei palauteta, jos et pysty osallistumaan tilaisuuteen.