Kokoperheen matka Särkänniemen huvipuistoon

Tuike järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneen kokoperheen Tampereen matkan 10.6.2023 klo 9:30.


Kokoperheen matka Särkänniemen huvipuistoon. Matkaan lähdetään Itäharjun Prisman parkkipaikalta klo 9:30! Saavumme Särkänniemeen sopivasti juuri ennen kuin puisto aukeaa yleisölle klo 12:00. Bussissa matkaanlähtijöille jaetaan Ruokailuseteli (16,5€). Sen kanssa voi Särkänniemen ravintoloista päivänmittaan käydä syömässä jotakin ruokaa, joka sopii omaan ruokavalioon. 

Valitse jokin alla olevista bussivaihtoehdoista, mikä parhaiten sopii perheenne aikatauluun.

Bussi 1, Teatteri

Tämä matka EI SISÄLLÄ SÄRKÄNNIEMEN LAITERANNEKETTA, vaan kesäteatterilipun.

Matkalle lähdetään 9:30 Itäharjun Prisman parkkipaikalta. Saavumme Tampereelle n. klo 11:30 ja menemme johonkin lounaalle. Paikka ei ole vielä täsmentynyt. Lounaan jälkeen suuntaamme Pyynikille, jossa esitys alkaa klo 13:00. Esitys kestänee väliaikoineen parisen tuntia (Tämä täsmentyy myöhemmin). Teatteriesityksen jälkeen koukkaamme tarvittaessa Särkänniemen kautta poimimaan mukaamme ensimmäiset huvipuiston uuvuttamat ja aloitamme paluumatkan takaisin Turkuun.

Pyynikin kesäteatterin tämän vuoden näytelmänä on Väinö Linnan Täällä pohjantähden alla.

Bussi 1 

Matkaan lähdetään Itäharjun Prisman parkkipaikalta klo 9:30! Saavumme Särkänniemeen sopivasti juuri ennen kuin puisto aukeaa yleisölle klo 12:00. Bussissa matkaanlähtijöille jaetaan Ruokailuseteli (16,5€). Sen kanssa voi Särkänniemen ravintoloista päivänmittaan käydä syömässä jotakin ruokaa, joka sopii omaan ruokavalioon. Tämä bussi jatkaa Pyynikin kesäteatteriin. Toinen bussi jää Särkänniemen parkkipaikalle koko päiväksi. Se Bussi avaa ovensa pariin kertaan päivän aikana, jotta sieltä voi hakea tai viedä tavaroita. Tämä bussi lähtee kotiinpäin Pyynikin kesäteattrinäytöksen päätyttyä arviolta klo 16:00. (aika tarkentuu myöhemmin kun näytöksen kestoaika selviää)

Bussi 3 

Matkaan lähdetään Itäharjun Prisman parkkipaikalta klo 9:30! Saavumme Särkänniemeen sopivasti juuri ennen kuin puisto aukeaa yleisölle klo 12:00. Bussissa matkaanlähtijöille jaetaan Ruokailuseteli (16,5€). Sen kanssa voi Särkänniemen ravintoloista päivänmittaan käydä syömässä jotakin ruokaa, joka sopii omaan ruokavalioon. Tämä bussi jää Särkänniemen parkkipaikalle koko päiväksi. Bussi avaa ovensa pariin kertaan päivän aikana, jotta sieltä voi hakea tai viedä tavaroita. Kovimmat huvipuistosissitkin ovat todennäköisesti saaneet riittävästi huvipuiston huvituksia aukioloaikana. Huvipuison laitteet sulkeutuvat klo 19:00. Bussi lähtee kotia kohti viimeistään 19:15.

Ilmoittautumismaksun, jota ei palauteta, suuruus on 25€. Matkalle ovat tervetulleita kaikkien Lounaissuomen Insinöörien jäsenjärjestöjen henkilöjäsenet niiden henkilöiden kanssa, jotka insinöörin kanssa samaa jääkaappia käyttävät. Ei esim. naapurin lapsille eikä isovanhemmille. Matkalle osallistuminen edellyttää aina perheen insinöörin mukana oloa.

Lisätietoja tapahtumasta: 
Teppo Ilmanen
teppo.ilmanen@gmail.com